2012. április 12., csütörtök

Divat trend ősz - tél 2012 - 2013 - Milánóban bemutatkozott a 2012 - 2013 őszi téli divat

Milánoi Divat Hét ősz tél 2012 2013 - Best of összeállítás 29 percben
The Best of Milan Fall/Winter 2012/13 | Fashion Week Review | FashionTV



MILAN - FashionTV van lefedettség a milánói Fashion Week ősz / tél 2012-2013 tipp a smink, haj néz ki, backstage akció mögött a kulisszák lefedettség és a kifutópálya mutat.

Roberto Cavalli modellek átalakulni rocker lányok elegáns, fémes csillogás lila és zöld szemhéjpúder, amely aranyat a sarokban. Guido Palau meghívja a szőr "csillogás goth" természetes, hosszú haj kiterjesztéseket és a középső rész. Cavalli azt mondja, hogy show-egy műalkotás. Furry szoknya keverednek tigris nyomatok, flitter és a bőr felső. Naomi Campbell szupermodell, aki szerepelt Cavalli legújabb hirdetési kampánya, zárja ki a műsort.

A Fendi, a lányok tiszta zsinórra egy kissé skandináv külsőt és fehér szemhéjpúder kihozza a fehér hangsúlyok a gyűjteményben. Modell Kati Nescher nyitja a műsort. A gyűjtemény bőr, szőrme, túlméretes vállak, nyérc, redők, gyapjú és a finomra vágott egy borotvapenge.

Marni a szemet gyönyörködtető nyomatok által kiemelt stílus - tompa frufru, rózsaszín szem, bőr és porcelán. Élénk színek és blokkolás kiemelve összesen 60s/70s megjelenés.

A Moschino show, modelleket viseljen szárny hegyű folyékony bélés a saját fedő és a gyűjtemény által kiemelt nagy íjak, cowboy kalapok, sapkák Marching Band dobosa, és Fejfedők készült áruk. Scuba nadrág keverve strukturált, de színes katonai kabát.

"Lady Paisley" volt a téma mögött Etro őszi / téli kollekció 2012-2013 Milánóban. Veronica Etro alapján azt a kasmír mutatja a 18. században. Emellett Paisley, a lányok már egyfajta kisfiús szépség kemény lovas néz.

Alberta Ferretti 2012 őszén játszott a sötét glam témája a szezon, mely hímzett és csipke ruhák is, de a Ferretti akart játszani akár a romantikus nő ellen strukturált kabátok és dzsekik.

Versace is volt egy sötétebb él, de a külseje is keményebb a punk divat díva kemény építészeti sziluettek, bustiers, bőr és csillogását. A glam hatás játszotta fel a modell tompa frufru.

Gucci sötét romantika volt, puha, de gótikus Frida Giannini designer játszik ig bársony, sötét virágok, és a gazdagság az, hogy a Gucci ruhákat mindig ismert. Köpeny és egy barokk hangulatát maximumát ki a gyűjtemény.

Emilio Pucci a lány erős, de még mindig szexi, valami Petter Dundas mindig kiemelkedett az, hogy ő mondja a hölgy cigány ihletett öltözékben, Paisley nyomatok, vagy gyönyörűen kialakított ruhák jól elhelyezett gumírozott.

Katonai elegancia játsszák fel elbűvölő hölgy sétál strukturált darabot Salvatore Ferragamo. Ez a gyűjtemény egy éles ellentétben a tavaszi / nyári 2012 Massimiliano Giornetti tervező, aki szerepelt sok és színes nyomatok trópusi tavaly.

Blumarine indul festett szőrme neon mongol 5 világos árnyalatok, átmenetek, majd egy disco labdát flitter, fémes, ragyog, és a játékos fél néz.

Prada nyomatok vissza egyedülálló szerkezet bonyolult és néhány jól elhelyezett ruhák a gyöngyfűzés, a 2012 őszi kollekció, amely számos iparági bennfentesek szerint volt egy nagyszerű lehetőség tervező Miuccia Prada visszahozni a múltját kiemeli a márka, és azokat megint szép.

Egy opera érzés, hasonló a Dolce & Gabbana férfi kollekció, a témája az őszi 2012 női vonal, amely mellett a hímzett köpeny és drágaköves hajpántok, ráadásul a barokk jelleget csipke, virágok, arany és tisztelgés a milánói nő.

DSquared2 megy vissza az iskolába a 60-as, a 2012 őszi kollekció, amely egy sereg szépségek készülünk a szalagavató az iskolai tornaterem. Ugratta korona és bélelt, szárnyas végű szeme hozzá a mod hatást, mint lány bolyong a kifutóra alkalmi megjelenés és dressier emlékeztető öltözékben Mad Men stílus.

Megjelenés: Daphne Groeneveld, Dean Caten, Dan Caten, Arizona Muse, Bianca Balti, Joan Smalls, Ruby Aldridge, Naomi Campbell, Constance Jablonski, Karl Lagerfeld, Silvia Fendi Venturini, Roberto Cavalli, Lindsey Wixson, Anna Dello Russo, Coco Rocha, Daria Strokous, Natasha Poly, Eva Cavalli, Lara Mullen, Kati Nescher, Anja Rubik, Ginta Lapina, Julija Kharlapanova, Melissa Tammerijn, Monika "Jac" Jagaciak, Bette Franke, Chiara Ferragni, Veronica Etro, Kate King, Alek Wek, Anna Wintour, Aymeline Valade, Anja Rubik, Maud Welzen, Jourdan Dunn, Miuccia Prada, Monica Bellucci

Fekete selyem és csipke arany hímzéssel - Dolce & Gabbana 2012-2013

Fekete selyem és csipke arany hímzéssel - Dolce & Gabbana 2012-2013 női divat

Divat 2012 ősz - női divat 2012-2013 tél - Divat trend ősz - tél 2012 - 2013 - Milánóban bemutatkozott a 2012 - 2013 őszi téli divat - Fekete selyem és csipke arany hímzéssel - Dolce & Gabbana 2012-2013 női divat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése