2012. április 14., szombat

A magyar divatipar jelene és jövője - a hazai divatiparban rejlő lehetőségek és mindezek nemzetközivé tétele - kerekasztal-beszélgetés divatszakemberekkel

Business in Fashion - Kerekasztal-beszélgetés divatszakemberekkel
Business in Fashion - Előadás



Érdekel a magyar divat sikerei és jövője, a divatipar mögött rejlő üzleti élet? Az Effemine következő nyílt előadásában szakemberekkel beszélget mindarról, ami a divatipar üzleti oldalát érinti: a magyar divatipar jelene és jövője - a hazai divatiparban rejlő lehetőségek - és mindezek nemzetközivé tétele.

A magyar divat sikere és jövője

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:Andó Ildikó (stylist, divatszerkesztő) - Bujdosó Bianka (blogger, divatmarketinges) - Garam Judit (a NUBU dizájnere, a Mono Fashion tulajdonosa) - Godena-Juhász Attila és Füzes Eszter (a USE Unused dizájnerei) - Szűcs Péter (vezető magazinszerkesztő).
Moderátor: Juhász Dóra, a Trafó sajtóreferense és Glass what? divatelméleti portál egyik alapítója.
A beszélgetés helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület II. előadó (1093 Budapest, Fővám tér 8.) Időpontja: 2011. november 15. (kedd), 18:00.

A divatüzlet - üzlet a divatban - a magyar divatipar jelene és jövője - a hazai divatiparban rejlő lehetőségek és mindezek nemzetközivé tétele

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése